Nice to meet you!

Wij zijn Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor, de auteurs van Holy Fuck.  Twee jaar lang werkten wij intensief samen aan ons grote trendonderzoek naar de toekomst van seks.  We bezochten congressen, lazen stapels met nieuw wetenschappelijk onderzoek,doken in de wereld van virtual reality en spraken met heel veel eigenwijze denkers en doeners, zoals designers en ondernemers. Hele weken zaten we ondergedoken in hutjes op de hei om uit de chaos aan gekke signaleringen  orde te scheppen en een beeld te vormen van de toekomsten van seks.  Dat hebben we uiteraard met super veel plezier en soms verbijstering gedaan. Zeker vier keer per dag riepen, mailden of appten we ‘het’: Holy Fuck! Want veel van wat we voorbij zagen komen was op z’n zachtst gezegd: ‘heeeel bijzonder’.

Even voorstellen

Wij zijn twee stik nieuwsgierige trendwatchers met een passie voor echte goede gesprekken. We hebben allebei een eigen trendburo waar we als toekomststrategen werken voor bedrijven en overheden. Wij doen trendonderzoek naar heel uiteenlopende onderwerpen zoals religie, huisdieren, onderwijs en marketing. De laatste tijd zagen we zo veel ontwikkelingen op seks en liefdesgebied, dat we niet anders konden dan dit boek schrijven. Ook omdat we vinden dat de toekomst ons persoonlijk aangaat en dat geldt uiteraard voor iets dat letterlijk zo dicht bij komt.

 “Praten over seks doen we zonder gene, want schaamte vinden we allebei een onhandige emotie. We zijn niet het braafste meisje uit de klas, maar stonden ook niet vooraan bij de Kamasutra Beurs. Eigenlijk zijn we best normaal, net als jij.”

Mabel Nummerdor is toekomststrateeg, spreker, publicist en oprichter van The Future Will Tell. Het is haar missie om het marketingvak te verrijken met toekomstdenken. Mabel is een challenger die met een grote bak marketingervaring en creatieve energie nationale en internationale organisaties ondersteunt om duurzame merken te bouwen. Als auteur verwierf Mabel bekendheid met diverse columns en haar boek Miss Marketing: business in de Evanomie, dat zilver won bij de PIM Marketing Literatuur prijs.

Jeanneke Scholtens  is toekomstwetenschapper, spreker en oprichter van Trendburo Zorro, gespecialiseerd in toekomststrategie voor bedrijven, branches en overheden. Jeanneke is gegrepen door grote maatschappelijke thema’s: religie, wonen, seks, financiën, werk en leven. Dit zie je terug in al haar trendwerk. Meteen analytische en energieke geest biedt ze inzicht in trends en ontwikkelingen, zo strijdt zij voor de toekomst van overheden, bedrijven en gebieden.