Het was de afgelopen periode review runway, met waanzinnige recensies van managementboek en de recensent van Nima register marketeers… Het is zo fijn om te weten dat ons boek begrepen wordt in de juiste context!

Het boek is veel meer dan een fantasierijke aaneenschakeling van nieuwe toepassingen. Het brengt voor- en nadelen in beeld. Zo verschuiven de safe sex risico’s naar verwachting van seksueel overdraagbare ziektes naar privacy protection

Dit boek biedt inspiratie om anno 2018, onze oudste basisbehoefte tot aan 2075 onder de loep te nemen. De toekomst is dichterbij dan we denken.

In Holy Fuck schetsen de auteurs Mabel Nummerdor en Jeanneke Scholtens een caleidoscopisch beeld van de toekomst van seks. Met de snelheid van een Japanse bullet train beschrijven beide trendwatchers in dit iconische boek een toekomsttijdperk waarin we uiteindelijk geen mensen meer nodig hebben. Holy Fuck biedt je een verrassend en soms onthutsend venster op de toekomst van seks. Een toekomst die uiteraard voor het individu een enorme impact zal hebben, maar ook voor bedrijven, organisaties en merken.